Jinx cosplay

jinx cosplay

League of Legends - Jinx lÄng turkos peruk Visa större. League Cosplay lÄng mörkblÄ peruk · Vocaloid - Gumi lÄng grön peruk · Cosplay lÄng mörkröd peruk. Jag hade bara ca veckor pÄ mig sÄ jag kunde inte ta en för avancerad karaktÀr sÄ jag valde jinx frÄn league of legends för att jag alltid tyckt att hon Àr en jÀtte. Jinx - Cosplay & Art. gillar. Cosplayerin aus NRW ^^ Instagram: _double_jinx_ Animexx: jinx-.

Jinx cosplay Video

Curry Time Cosplay Jinx Burlesque jinx cosplay Info Sök alster LÀnkar. För det mesta gick det bra att mÄla pÄ rÀnderna förutom pÄ högra baksidan dÀr jag rÄkade sÀtta ut tejpen snett sÄ rÀnderna blev sneda men som tur va sÄ skulle den sidan ÀndÄ vara tÀckt. Efter det sÄ ritade jag av mönstret pÄ tyget med 1 cm sömsmÄn. Men jag hade mer kvar att göra pÄ dom. NÀr fÀrgen hade torkat sÄ strök jag shortsen för att fÀrgen inte skulle gÄ bort nÀr jag tvÀttar dom sen sÄ var shortsen klara. NÀr det var klart sÄ sydde jag fast ovansidorna runt ett spÀnne som jag skulle ha, och undersidorna sydde jag fast i ett bÀlte. SÄ nÀr jag bestÀmt mig för karaktÀren sÄ gick jag till slöjden och frÄgade om jag kunde göra "sy delen" med slöjdens och slöjd lÀrarens hjÀlp och det fick jag. Innan jag sydde ihop dom sÄ skulle jag göra en sak, det syns inte pÄ lÄngt avstÄnd men den svarta delen av toppen har ett pÄsytt nÀtmönster pÄ den eftersom jinx hade det sÄ tyckte jag det skulle vara kul att ha med en sÄdan detalj. Efter det sÄ blandade jag vit och röd tygfÀrg för att fÄ rÀtt rosa fÀrg. Utan Javascript sÄ kommer mycket i portfolion inte att fungera. Info Sök alster LÀnkar. Men jag hade mer kvar att göra pÄ dom.

Jinx cosplay -

Info Sök alster LĂ€nkar. Din webblĂ€sare verkar inte ha Javascript. SĂ„ hĂ€r kommer jag skriva om hur jag gjorde delarna som jag sydde. Annourlunda sĂ„ improviserade jag mönstret sjĂ€lv sĂ„ jag ritade direkt ut den storlek jag trodde trianglarna skulle ha pĂ„ tyget och klippte ut det dubbelvikt för att fĂ„ tvĂ„ delar, detta gjorde jag med bĂ„de rosa och svart tyg. NĂ€r det var klart sĂ„ skulle jag mĂ„la pĂ„ rĂ€nder pĂ„ den rosa delen precis som pĂ„ shortsen, jag anvĂ€nde samma metod för att göra det ocksĂ„. Och det hĂ€r var all delar jag gjorde pĂ„ slöjden, hur jag gjorde alla andra saker pĂ„ cosplayen Ă€r en annan historia. Det hĂ€r har blivit min passion och jag tror jag kommer hĂ„lla pĂ„ i mĂ„nga Ă„r! Efter det lesben kacken blandade jag vit och röd tygfĂ€rg för att fĂ„ rĂ€tt rosa fĂ€rg. Innan jag sydde ihop dom sĂ„ skulle jag göra en sak, det syns inte pĂ„ lĂ„ngt avstĂ„nd men den svarta delen av toppen har ett pĂ„sytt nĂ€tmönster pĂ„ den eftersom jinx hade det sĂ„ tyckte jag det skulle vara kul att ha www omegle cam en sĂ„dan detalj. Men jag hade mer kvar att göra pĂ„ dom. Jag började med att hitta ett bra mönster för shorts som dicke große brĂŒste sedan ritade av pĂ„ silkespapper. Efter det sĂ„ klippte jag ut delarna. NĂ€r filipino bdsm var klart sĂ„ sydde jag fast ovansidorna runt ett spĂ€nne som jag skulle ha, dbz nhentai undersidorna sydde jag fast i ett bĂ€lte.

Jinx cosplay Video

Get Jinxed - Live Action NÀr det var klart sÄ kollade jag pÄ hur instruktionerna hur jag skulle sy ihop shortsen. Utan Javascript sÄ kommer mycket i portfolion inte att fungera. Om du har blockerat javascript, stÀng av blockeringen, och ladda om sidan. Först sydde jag ihop skrev delen av shortsen, efter jag gjort det sÄ vecklade jag ut shortsen sÄ dom sÄg ut som dom skulle nÀr dom var klara, och dÄ sydde jag ihop shortsens ben. Och dÄ var shortsens grund klar, snabbt och enkelt. Först sydde jag ihop skrev delen av shortsen, efter jag gjort det sÄ vecklade jag ut shortsen sÄ dom sÄg ut som dom skulle nÀr dom var klara, och dÄ sydde jag ihop shortsens ben. Efter det sÄ klippte jag ut delarna. Jag började med att hitta ett bra mönster för shorts som jag sedan ritade av pÄ silkespapper. Innan jag sydde ihop dom sÄ skulle jag göra en sak, det syns inte pÄ lÄngt avstÄnd men den svarta delen av toppen har ett pÄsytt nÀtmönster pÄ den eftersom jinx hade det sÄ tyckte jag det skulle vara kul att ha med en sÄdan detalj. Det hÀr har blivit min passion och jag tror jag kommer hÄlla pÄ i mÄnga Är! Annourlunda sÄ improviserade jag mönstret sjÀlv sÄ jag ritade direkt ut den storlek jag trodde trianglarna skulle ha pÄ tyget och klippte ut det dubbelvikt för att fÄ tvÄ delar, detta gjorde jag med bÄde rosa och svart tyg. jinx cosplay

0 Replies to “Jinx cosplay”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *